Recreanten Competitie

Info

Ook bij de recreanten kunnen er competitiewedstrijden gespeeld worden. Dit gebeurt in de recreanten competitie. Deze is iets ongedwongener dan zijn broertje, de reguliere competitie.

Voor degene die niet weten wat deze recreanten-competitie inhoud volgt een kleine uitleg.

• Je speelt eens in de twee weken een thuis- of een uitwedstrijd.
  • Er zitten wat minder strakke regels aan vast dan bij de reguliere competitie.
  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van een grote, hoge zaal. Een kleine zaal is al voldoende.
  • Er zijn meestal geen officiŽle NeVoBo scheidsrechters, maar wel iemand die iets van volleybal afweet.
  • Clubkleding is ook niet verplicht, maar het staat natuurlijk wel wat meer verzorgd als je wel uniform gekleed bent.
  • Een aantal van de recreanten bij Delta speelt met een heren of een mixed team in de door de NeVoBo georganiseerde recreanten-competitie.

Wedstrijdschema & Uitslagen van de Recreanten Competitie teams

Het wedstrijdschema van de teams die mee doen aan de recreanten competitie zijn in het algemene wedstrijdschema terug te vinden. De uitslagen en standen van onder andere de recreantencompetitie zijn op de site van de Nevobo te bekijken.

Toernooien

Voor informatie over de toernooien kun je contact opnemen met de Recreanten Commissie.