Recreanten Informatie

De recreantenafdeling bestaat uit twee groepen. Groep A traint een keer per week op de donderdagavond in sporthal Kerkpolder en groep B op de maandag in sporthal De Hoornbloem. De trainingen duren anderhalf uur en worden begeleid door trainers/vrijwilligers. Een deel van de training wordt besteed aan oefeningen en daarna wordt er lekker en partijtje gevolleybald.

Recreanten Competitie

De recreanten van VVV Delta doen ook mee met de recreantencompetitie georganiseerd door de NeVoBo. Er zijn drie teams die mee doen in de heren-recreantencompetitie en drie teams in de mixed-recreantencompetitie. Voor de mixed teams geldt de eis van minimaal drie dames in het veld die de bond stelt voor gemengde teams. Overigens nemen niet alle recreanten deel aan de recreantencompetitie, beide groepen bestaan uit een combinatie van mensen die alleen trainen en recreanten-competitiespelers.
Meer informatie, wedstrijdschema's en uitslagen kunnen op deze pagina gevonden worden.

Ledenwerving

Als je zin hebt om een avondje te volleyballen kom gerust eens kijken en speel eens mee. Wij kunnen nog wel wat mensen plaatsen bij de diverse groepen, het maakt niet uit of je beginner bent of niet. Wil je in de recreanten competitie mee gaan spelen dan is enige kennis en ervaring toch wel vereist.