Zaaldienst

Teamtaken

De tellers zijn voor dit seizoen ingedeeld op teamnaam. Jullie kunnen hierin zelf een verdeling maken en daarmee rekening houden met de coaches en scheidsrechters in je team. Mocht je niet kunnen fluiten of zaalwachten op het moment waarop je bent ingedeeld, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Het opzetten/afbreken van de velden is ook een teamtaak. Het opruimen/afsluiten van de hal is niet de taak van de zaalwacht, dat blijft de taak van de teams en de late bardienst.

Wat te doen bij Zaaldienst

De zaalwacht bestaat uit twee shifts op een thuisspeelavond. Indien er in een halve zaal gespeeld wordt (vaak zaterdag), zal er geen vroege zaalwacht zijn.

Vroege zaalwacht:

• In de gaten houden of tellers, scheidsrechters en teams aanwezig zijn. Mocht dat niet het geval zijn: vervanging regelen.
  • Indien de sporthal en/of materiaalhok nog niet open is, dan is de sleutel verkrijgbaar bij de persoon achter de bar. De sleutel van de Delta kast in het materiaalhok zit aan de Delta sleutelbossen (voor bar afsluiten).
  • Wedstrijdformulieren klaar leggen
  • Late zaalwacht

• Controleren of alle wedstrijdformulieren en scheidsrechtersbeoordelingsformulieren ingeleverd zijn.
  • Wedstrijdformulieren voor de Nevobo (witte vellen) in de envelop doen en in de loop van het weekend op de bus doen. De envelop ligt als het goed is bij de formulieren, er is geen postzegel nodig.
    (Nevobo West- Wedstrijdformulieren, Antwoordnummer 2659, 3430 VG Nieuwegein).
  • De uitslagen uiterlijk zondag online doorgeven aan de Nevobo. Om de uitslagen overzichtelijk bij elkaar te hebben, kun je gebruik maken van het uitslagenbriefje.

• In de Delta kast in het materiaalhok ligt een map met alle ingevulde formulieren en belangrijke info klaar. Kijk deze info even door en als je vragen en/of opmerkingen hebt, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris.