Competitieshirt

Nieuwe shirts

Vanaf het seizoen 2011/2012 speelt Delta in nieuwe shirts. De nieuwe shirt lijken qua kleurstelling veel op de oude shirts. De nieuwe shirts zijn mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen.

Hoe ziet het oude shirt eruit?

Vanaf het seizoen 2007-2008 tot eind 2011 wordt er bij Delta in een nieuw kleurstelling van het tenue gespeeld. Hieronder kan je zien hoe het shirt er in die periode uitzag. De shirts werden gedragen met een bijbehorende zwarte broek.

Van het seizoen 2000/2001 tot 2007 werd er bij Delta in het onderstaande shirt gespeeld met een bijbehorende zwarte broek:

Voorkant
Achterkant

Eerste Deltashirt

Vanaf de oprichting van volleybalverening Delta tot 2000 is er in het witte shirt met kobalt blauwe mouwen gespeeld. De bijbehorende blauwe broek mocht daarbij niet ontbreken.

Hoe en wat over shirtnummers

Je kunt niet zo maar willekeurig een shirtnummer kiezen. Dit moet in overleg met de Technische Commissie gebeuren. Zij kunnen je precies vertellen welk nummer wel kan en welke niet, dit is om dubbele nummers binnen een team te kunnen voorkomen.
De plaatsing van de nummers is als volgt:
De grote nummers komen midden op je rug. De ietsjes kleinere nummers komen midden voor op je borst.

Waar te krijgen?

Het competitieshirt dat bij Delta gebruikt wordt, is te verkrijgen via het bestuur. De wedstrijdshirts zijn in eigendom van de verening en worden in bruikleen gesteld aan de leden.