Informatie Beach

Delftse Beach Competitie

Net als vorig jaar zal de Delftse Beach Competitie plaatsvinden, waarbij teams van Delta, Kratos en Punch strijden in een Poule-laddercompetitie, waarbij van elke poule de hoogste twee teams zullen promoveren naar een hogere poule en de laagste twee teams degraderen naar een lagere poule. De competitie duurt zes weken en gaat op donderdag 19 mei 2016 van start, waarbij de heren elke donderdagavond in actie zullen komen en de dames op vrijdagavond. Vrijdag 25 juni is de laatste speeldag. Mochten er speeldagen niet door gaan, dan zullen deze op 31 juni en 1 juli worden ingehaald.

Voor meer informatie, zie www.delftsebeachcompetitie.nl.

Er zullen dit jaar geen trainingen verzorgd worden.

De kosten voor 2016 bedragen per team:
Deltaleden Externen
€ 30,- € 50,-

Inschrijven

Inschrijven voor de competitie kan vanaf 25 maart tot 18 april 0:00 uur op www.delftsebeachcompetitie.nl.
Op deze website kun je aangeven dat je lid bent van Delta. De rest wijst zich dan vanzelf.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar beach@vvdelta.nl of spreek iemand van de beach commissie aan op een Delta-avond.

Tot op het zand!

Leo Klink (H1)